BejelentésHARMÓNIA Divattánc Közművelődési és Sportegyesület
MINDEN, ami TÁNC

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

A debreceni HARMÓNIA Divattánc Közművelődési és Sportegyesület 1992-ben alakult.

Legfőbb tevékenysége a 8 -25 éves fiatalok, és a 25 évnél idősebb felnőttek szabadidejének hasznos eltöltésében való közreműködés, a klasszikus társasági táncok és a világ jelenlegi divattáncainak népszerűsítése, a táncok amatőr – hobbi, művészi és verseny szintű oktatása.

Utcai táncok közül a Hip-Hop, Discó és Electric Boogie, a Speciális páros táncok közül a Swing, a Lindy Hop, a Boogie Woogie, a Mixing Blues, Jitterbug, Mambó, Salsa és az Argentin Tangó, valamint egyéb karakter és színpadi show táncok szerepelnek a repertoáron.

Egyesületünk örömmel fogadja a kezdő, középhaladó és haladó szinten táncolni vágyó fiatalokat és felnőtteket, akik az előbb felsorolt táncok bármelyikével szeretnének megismerkedni.

Az eltelt 23 év alatt sporttáncosaink szóló, duó és formációs táncversenyeken számos kiemelkedő sikereket és eredményeket értek el a Magyar Divat és Sporttánc Szövetség (MDSSZ) hazai, és az International Dance Organization (IDO) Európa,- és Világbajnokságain, a Magyar Látványtánc Szövetség (MLTSZ), és a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége (MTMSZ) hazai és nemzetközi versenyein.

Kezdetben a verseny táncosaink nagy részét a Nádudvari és a Földesi Alapfokú Művészeti Iskolákban, valamint a Létavértesi Általános Iskolákban működő modern,- és társastánc tagozatok tanulói alkották.

2011 évtől a debreceni központi oktatást kibővítve - ez utóbbi településeken - önálló oktatási csoportokat hozott létre.


Az eredményeinken túl, a táncoktatásunk minőségét garantálja az a tény is, hogy egyesületünkben csak olyan tanárok taníthatnak, akik a budapesti Magyar Táncművészeti Főiskolán szereztek táncpedagógusi diplomát.


A HARMÓNIA Divattánc KSE. elnöke és művészeti vezetője: Gyöngyösi Sándor Nívó-díjas táncpedagógus, az IDO Divattáncok Mestere.


A „Street Dance” táncosok trénere és koreográfusa: Gyöngyösi Marica táncpedagógus, az IDO Divattáncok 17 szeres Magyar Bajnoka, 2 szeres Hip-Hop Európa Bajnok, a 2005 év Nívó-díjjal kitüntetett Év Sporttáncosa.


Az egyesület a Debrecen Böszörményi u. 2. második emeleti tánctermében tart foglalkozásokat.

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!